top of page

Möt sellcess

Med en tydlig men enkel ambition att hjälpa och inspirera andra, är sellcess en/ett stolt Föreläsare inom affärsutveckling som är känd för att göra bestående intryck. Hens unika tillvägagångssätt i kombination med lysande vägledning och smittande entusiasm gör att hen går hem hos alla publiker och i alla sammanhang.Genom att erbjuda rätt verktyg och kunskap har sellcess hjälpt otaliga människor att frigöra sin potential och banat väg för både personliga och yrkesmässiga framgångar. Hör av dig för mer information.

Hör av dig

Vilka är vi?

Helena

Helena är uppväxt i en entreprenörsfamilj i Köping. Helena är personalvetare i grunden och har över 10 års erfarenhet i rekryteringsbranschen där hon stormtrivts. Helena älskar säljyrket och jobbar numera som kundansvarig säljare på utbildningsföretaget Mindset i Stockholm. Bor med sin man Alex och två små pojkar, Matteo och Nicholas och ett tredje barn på gång. Helena är en sällskapsspelsfanatiker och bjuder sin partner Johanna på många skratt varje dag.

Johanna

Johanna är född och uppvuxen i Göteborg. Utbildade sig till gymnasielärare i kemi och biolog och vidare till marinbiolog. Johanna älskar allt som har med havet och göra. Stor kärlek och passion till säljyrket och har så länge hon kan minnas jobbat med service i någon form. Bosatt i Göteborg tillsammans med sin man Oskar och tre barn, Love, Jack & Ida-sofia. Mamma med många järn i elden socialt och värvar det med att spela tennis några gånger i veckan.

Varför startade vi SÄLJMORSORNA?

Vår gemensamma resa började när Johanna hörde talas om Helena i "hon som får så många avslut och bokar flest möten". Under en teambuildningsdag träffades vi och vi fann varandra direkt. Det var som kärlek vid första ögonkastet. Det blev väldigt tydligt att vi båda brinner för det här. Sedan kände jag igen mig i att Johanna inte heller hade valt säljyrket från börjar, men att det blivit vår passion, säger Helena. Efter några år i samma koncern och Johanna bytte arbetsgivare fick hon med sig Helena och då började tankarna på ett gemensamt projekt ta form. Först tänkte vi skriva en bok om försäljning men sedan fastnade vi för podd. Vi reagerade på att alla poddar om försäljning drivs av män - och män som inte själva är operativa inom försäljning längre. Tack vare våra jobb på Mindset har vi aktuella situationer att prata om, säger Helena. Det blev SÄLJMORSORNA av kvinnor med för alla. Vår gemensamma mission är att få fler kvinnor att våga sälja, dels att höja säljarnas status och yrkesstolthet. Företagens alla inkomster kommer trots allt från försäljning. Utan säljare, inga bolag. Plus att dela med sig av tips och tricks utifrån våra egna erfarenhete

Det har blivit ett kall för oss båda.

Vad kul att du är här! Följ oss gärna på Instagram och vi finns där poddar finns! 

BEST, 

Helena & Johanna

Om: Föreläsning
bottom of page